ACT! Directioneaza 20% din impozitul pe profit!

Multumim pentru ca ai ales sa te implici pentru a sprijini Asociatia pentru Cultura si Tango, prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit!

Toate fondurile stranse din redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit vor fi utilizate pentru continuarea reprezentatiilor spectacolului Luna Tango in marile orase din Romania. Mai multe detalii aici.

 

Codul Fiscal va permite acest lucru (art. 21 alin. 4 lit. p), iar donatia dumneavoastra nu va costa nimic. Practic, sponsorizarea este suportata de catre Stat, fiind scazuta direct din impozitul datorat. Astfel dumneavoastra puteti decide ce vreti sa se realizeze cu o parte din banii datorati statului.

Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent, suma redirectionata nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Prin aportul dvs. veti contribui la calitatea spectacolelor de muzica live tango-teatru din Romania si la crearea de comunitati de leaderi si followeri care au incredere in sine, care iau decizii corecte, comunitati creative, care actioneaza cu atitudine! 

Sponsorizarea companiei pe care o reprezentati ne va permite sa ducem mai departe valorile tango-ului argentinian pe teritoriul Romaniei – atitudine, incredere, siguranta, antreprenoriat, improvizatie.

Ne-ar bucura ca proiectele Asociatiei noastre sa fie apreciate si sustinute de catre compania dvs!

Beneficii redirectionare 20% din impozitul pe profit catre A.C.T.

  • Asocierea cu un spectacol calitativ de muzica live-tango-teatru, unic in Romania
  • Sigla pe posterul de promovare al urmatoarelor reprezentatii Luna Tango din 2016
  • Promovare in mass-media
  • Promovare pe site-ul asociatiei si al spectacolului Luna Tango: http://tangoact.ro, http://luna.tangoact.ro/
  • Aparitia ca si sponsor in spotul de promovare al spectacolului: https://youtu.be/ikil7X0VFug   

Ce trebuie sa faceti?

Procedura este simpla: se calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei si se incheie un contract de sponsorizare cu organizatia Asociatia pentru Cultura si Tango. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Astfel, intr-un mod transparent, fara a face o cheltuiala in plus, puteti dirija o parte din bani catre Asociatia pentru Cultura si Tango. 

Datele necesare:

  • Numele organizatiei: Asociatia pentru Cultura si Tango
  • Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 30056640
  • Contul organizatiei: RO56RNCB0317127793040001

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la anca@tangoact.ro  sau +40 742356884.

Activitatile A.C.T. in 2015: https://magic.piktochart.com/output/9563981-raport-act-2015.