ACT! Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit!

 

Sustine A.C.T. pentru dezvoltarea Clubului de Tango de la Bucuresti si Craiova, care organizeaza cursuri GRATUITE de tango pentru tineri!

Club ACT Bucuresti: 

Club ACT Craiova:

Povestea noastra pentru tango-ul Argentinian a inceput in urma cu patru ani si de atunci, pasiunea si iubirea pentru acest dans fac parte din vietile noastre. Ne invata cu fiecare pas facut  ca dansul reprezinta, evolutie,  schimbare, energie.

Proverbul romanesc “Unde-s 2 puterea creste” ne ajuta sa intelegem ca doar impreuna putem reusi. De aceea, ajutorul venit din partea voastra ne ajuta la indeplinirea obiectivelor noastre. Obiectivele noastre pentru campania de 2% sunt:

 • Formarea a 8 formatori A.C.T. pentru dobandirea de cunostinte despre istoria si cultura tango-ului argentinian, diferite stiluri de Tango, cultura muzica de tango
 • Inchirierea de spatii locative pentru dezvoltarea unui centru de formare profesionala prin tango: dezvoltarea de abilitati de leadership, negociere, comunicare
 • Realizarea unui curriculum de tango pentru profesori, cu scopul ca acestia sa predea mai bine
 • Lobby catre institutiile statului pentru dezvoltarea carierei de Instructor de tango

In semn de multumire, iti oferim:

 •  1 invitatie la un eveniment organizat de A.C.T. (practica A.C.T., eveniment cultural) pentru tine sau prietenii tai
 • Smile Face pe Facebook
 • Multumiri pe site-ul A.C.T.
 • Numele si link-ul tau de Facebook vor aparea in sectiunea sustinatorilor A.C.T.
 • reduceri la cursurile organizate de A.C.T.

Ce este 2%? 

Sistemul 2% permite contribuabililor, persoane fizice, sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o entitate nonprofit. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitele lor (conform dispozitiilor art. 57, alin.4 din Legea 571/2003). Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat directionata de catre fiecare cetatean in parte spre sectorul non-guvernamental. Puteti directiona aceasta suma catre o singura organizatie non-profit depunand/expediand formularul aferent pana la data de 25 mai 2018.

Ce trebuie sa faci?

Daca ai realizat in anul 2017 venituri din salarii sau pensii (valabil numai pentru pensiile mai mari de 1.500 RON), poti completa Formularul 230 – Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual. 

Pasul 1 : Descarca formularul precompletat cu datele asociatiei noastre : Formularul 230

Pasul 2 : Completeaza-l in 2 exemplare cu datele tale personale si semnatura. Restul rubricilor nu trebuie completate. Formularul 230 poate fi completat si:

Pasul 3 : Depune formularul la ANAF. Exista urmatoarele posibilitati:

 • in persoana, caz in care trebuie sa completezi formularul in 2 exemplare, un exemplar ramane la tine cu stampila ANAF de primire
 • prin posta cu confirmare de primire la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Adresele Agentiilor Nationale de Administrare Fiscala  
 • on-line, dupa inregistrarea in Spatiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF
 • ne poti lasa noua formularul si il depunem prin posta sau il distribuim la agentiile nationale respective. (in aceste 2 cazuri avem nevoie de imputernicire din partea ta)

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2018, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Declaratia se refera la impozitul platit in anul fiscal anterior, in cazul de fata 2017.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. 

Iti multumim pentru sustinere ! 

Takes 2% to tango!

Logo_Club Universitar de Tango