ACT! Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit!

Presentation_final

 

Sustine A.C.T. pentru dezvoltarea Clubului de Tango de la Bucuresti si Craiova, care organizeaza cursuri GRATUITE de tango pentru toate categoriile de varsta!

Club ACT Bucuresti: 

Club ACT Craiova:

Povestea noastra pentru tango-ul Argentinian a inceput in urma cu patru ani si de atunci, pasiunea si iubirea pentru acest dans fac parte din vietile noastre. Ne invata cu fiecare pas facut  ca dansul reprezinta, evolutie,  schimbare, energie.

Proverbul romanesc “Unde-s 2 puterea creste” ne ajuta sa intelegem ca doar impreuna putem reusi. De aceea, ajutorul venit din partea voastra ne ajuta la indeplinirea obiectivelor noastre. Obiectivele noastre pentru campania de 2% sunt:

  • Formarea a 8 formatori A.C.T. pentru dobandirea de cunostinte despre istoria si cultura tango-ului argentinian, diferite stiluri de Tango, cultura muzica de tango
  • Inchirierea de spatii locative pentru dezvoltarea unui centru de formare profesionala prin tango: dezvoltarea de abilitati de leadership, negociere, comunicare
  • Realizarea unui curriculum de tango pentru profesori, cu scopul ca acestia sa predea mai bine
  • Lobby catre institutiile statului pentru dezvoltarea carierei de Instructor de tango

In semn de multumire, iti oferim:

  •  1 invitatie la un eveniment organizat de A.C.T. (practica A.C.T., eveniment cultural) pentru tine sau prietenii tai
  • Smile Face pe Facebook
  • Multumiri pe site-ul A.C.T.
  • Numele si link-ul tau de Facebook vor aparea in sectiunea sustinatorilor A.C.T.

Ce este 2%? 

Sistemul 2% permite contribuabililor, persoane fizice, sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o entitate nonprofit. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitele lor (conform dispozitiilor art. 57, alin.4 din Legea 571/2003). Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat directionata de catre fiecare cetatean in parte spre sectorul non-guvernamental. Puteti directiona aceasta suma catre o singura organizatie non-profit depunand/expediand formularul aferent pana la data de 25 mai 2017.

Ce trebuie sa faci?

Daca ai realizat in anul 2016 venituri din salarii sau pensii (valabil numai pentru pensiile mai mari de 1.500 RON), poti completa Formularul 230 – Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual. 

Pasul 1 : Descarca formularul precompletat cu datele asociatiei noastre : Formularul 230

Pasul 2 : Completeaza-l in 2 exemplare cu datele tale personale si semnatura. Restul rubricilor nu trebuie completate. Formularul 230 poate fi completat si:

Pasul 3 : Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Adresele Agentiilor Nationale de Administrare Fiscala  

Sau, ni-l poti lasa noua si il distribuim la agentiile nationale respective.

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2017, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Declaratia se refera la impozitul platit in anul fiscal anterior, in cazul de fata 2016.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa „identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. 

Iti multumim pentru sustinere ! 

Takes 2% to tango!

Logo_Club Universitar de Tango