Teambuilding

A.C.T.  beneficiaza de parteneriate cu institutii publice printre care – Ambasada Republicii Argentina la Bucuresti, Instituto Cervantes, Centrul Cultural Casa Artelor, Universitatea din Bucuresti, Primaria Municipiului Craiova, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, Casa de Cultura Traian Demetrescu din Craiova, care contribuie la organizarea evenimentelor de promovare si diseminare a activitatilor, precum si la asigurarea vizibilitatii asociatiei.
Cu sprijinul partenerilor nationali si internationali A.C.T. a derulat nenumarate proiecte cu finantare de la bugetul de stat sau din fonduri europene.

Daca doresti sa devii partener A.C.T. te rugam sa iei legatura cu:
Anca-Maria Ionescu
E-mail: anca@tangoact.ro
Telefon:+4 0742 356884.

  • A.C.T. implementeaza proiecte din domeniul educatiei, culturii, tineretului si sportului cu ajutorul membrilor si voluntarilor asociatiei. Printr-un parteneriat institutional, poti sprijini valorile si proiecte A.C.T. care contribuie la o societate mai buna condusa de lideri activi. 

  • A.C.T. ofera tinerilor cursuri gratuite de tango argentinian, precum si cursuri de dezvoltare persoanala. Ne dorim ca tinerii din Romania sa fie conectati la valorile europene, sa participe la mobilitatile si la proiectele europene si sa aiba acces la platforme de invatare care sa le creasca sansele de angajare si sa le imbunatateasca calitatea vietii. Printr-un parteneriat educational putem contribui impreuna la educatia tinerilor din Romania si nu numai. 

  • A.C.T. este parte din programul Google Growth Engine Ambassadors si beneficieaza de grantul Grants Pro in valoare de 40.000$/luna pentru promovarea on-line a activitatilor asociatiei. Un parteneriat de promovare poate creste vizibilitatea organizatiei din care faci parte. 

  • Clubul A.C.T. Bucuresti si Craiova formeaza anual peste 1000 de tineri care in urma cursurilor de educatie non-formala prin tango sunt mai increzatori, mai creativi si antreprenori. Cu totii sunt in cautarea de job-uri care sa se potrivesca ca profilul lor educational si emotional. 

  • A.C.T. deruleaza in mod constant proiecte cu finantare europena in diferite domenii precum educatie, tineret, sport, artele spectacolului, avand nevoie constanta de suporteri si sponsori pentru acoperirea co-finantarilor. De asemenea, produsele pe care le-am dezvoltat (suntem producatorii a 2 spectacole de tango argentinian cu muzica live-tango-teatru) pot fi oferite clientilor, partenerilor companiei tale. 

Parteneri institutionali A.C.T.

Sponsori A.C.T.

Finantatori A.C.T.

Parteneri internationali A.C.T.