Intrare libera!

Seara de tango argentinian cu muzica live si dans!

Asociatia pentru Cultura si Tango va invită vineri, 9 iunie 2017, de la ora 18:00, in Park Lake Shopping Center, pentru o seara de muzica si dans intr-un spatiu alternativ, in cel mai nou mall bucurestean.

Muzica va fi oferita de interpreți de renume, pianistul argentinian Mariano Castro, Cvartetul Passione, si invitata speciala Analia Selis. In anumite momente, pe muzica live va urca pe scena si un cuplu de dansatori de tango de scena, artisti in spectacolul Luna Tango Concert.

Participarea la eveniment, fie ca dansator fie ca spectator, este gratuita. Sunt asteptati peste 50 de dansatori, reprezentanti ai scolilor de tango bucurestene si membrii activi ai comunitatii de tango. Mai multe detalii gasiti AICI. 

Park Lake_Vizual final_cu inimioara

Intrare libera!

Seara de tango argentinian cu muzica live!

Asociatia pentru Cultura si Tango va invită sambata, 11 februarie 2017, de la ora 18:00, in Park Lake Shopping Center, pentru o seara de muzica si dans intr-un spatiu alternativ, in cel mai nou mall bucurestean.

Muzica va fi oferita de interpreți de renume, pianistul argentinian Mariano Castro, Cvartetul Passione, si bandoneonistul Omar Massa originar din Buenos Aires, Argentina.

Participarea la eveniment, fie ca dansator fie ca spectator, este gratuita. Sunt asteptati peste 50 de dansatori, reprezentanti ai scolilor de tango bucurestene si membrii activi ai comunitatii de tango. Mai multe detalii gasiti AICI. 

16112992_1479762652067095_783955686162991664_o

Editia a 2-a!

Ateliere de tango la Instituto Cervantes. Editia 2

Instituto Cervantes din Bucuresti si Asociatia pentru Cultura si Tango organizeaza in perioada 26 ianuarie – 2 martie un nou atelier de initiere in dansul de tango argentinian.

Atelierele se vor desfasura la Instituto Cervantes si constau intr-un modul de 10 sesiuni, desfasurate de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si joi, de la 18.30 la 20.00.


Inscrierile vor avea loc la secretariatul de cursuri al Instituto Cervantes, cu rezervare de loc la adresa de mail cultbuc@cervantes.es. Mai multe detalii gasiti AICI. 

vizual-cursuri-incepatori

Proiect nou!

Cursuri gratuite de tango

O noua serie de incepatori din 15 februarie 2017! 

Asociatia pentru Cultura si Tango va invita sa luati parte la 8 lectii GRATUITE de initiere in tango-ul argentinian, la Casa de Cultura a Stuentilor din Bucuresti, in fiecare Miercuri, incepand cu 18:30, pe Calea Plevnei nr.61.

Va asteptam timp de 8 saptamani, in fiecare Miercuri, sa intrati in lumea fascinanta a tango-ului argentinian, alaturi de formatorii A.C.T. 
Va puteti inscrie AICI. 

Va asteptam cu drag,
Echipa A.C.T.

Pentru mai multe detalii si informatii, va stam cu drag la dispozitie.
contact@tangoact.ro

O dupa-amiaza de tango. Editia 2

Atelier lunar de 3 ore la Therapy Cafe (Sfintii Voievozi nr.60), in ultima duminica din fiecare luna, ora 17:00.

Un concept experimental care combina psihodrama, grupul operativo, muzica si dansul. Unul din scopurile grupului este si construirea unui grup de referinta care sa lucreze impreuna cu Nathalie Bavard (Franta), specializata in terapia prin dans.

Tema fundamentala este legata de ”limitele personale in raport cu limitele celuilalt” – cum sa depasesti si sa pastrezi limita propriului corp in intalnirea sociala, psihologica, sexuala cu celalalt.

Inscrierile se pot face:

Pentru noutati, poze, evenimentul il puteti regasi aici:       https://www.facebook.com/events/1894424540778843/

O dupa-amiaza de tango. Editia 1

Te invitam intr-o zona veche din Bucuresti, in Piata Sfintii Voievozi, intr-o casa frumoasa, plina de caldura si miros imbietor de placinta cu mere, duminica dupa-amiaza, pe 11 decembrie de la ora 14. Pe scurt, la Therapy Cafe! Dupa ce ne vom cunoaste si ne vom simti in largul nostru, Anca si Traian Ionescu vor deschide pentru noi toti o cutie din care de-abia asteapta sa iasa dansul, muzica, ritmul, apropierea si fel de fel de emotii….

Vom incerca, impreuna cu Anca si Claudiu Ganciu, cea mai grea traducere din lume: din emotii in cuvinte. Adica vom impartasi celorlalti ce am simtit, ce ne-am amintit in timpul acestei experiente si vom asculta la randul nostru trairile si gandurile celor de langa noi.

Pentru inscrieri click aici sau la telefon 0742 356 884. 

Poster-Tango-v2

Tango Primii Pasi Weekend la Craiova!

Ti-a placut spectacolul Luna Tango?  http://luna.tangoact.ro/. Vino si tu sa descoperi lumea fascinanta a tango-ului argentinian! Cu ocazia Valentine’s Day te invitam sa afli cum poti cuceri inima partenerului/partenerei printr-o invitatie la dans si o imbratisare! De 14 februarie surprinde-ti partenera cu o poveste de tango!

Formularul de inscriere il gasesti aici. 

Vizual ateliere tango_Cervantes

Ateliere de tango la Instituto Cervantes. Editia 1

V-ar placea sa dansati tango? Institutul Cervantes impreuna cu Asociatia pentru Cultura si Tango organizeaza un atelier de initiere in tango si in cultura tango, sustinut de Anca si Traian Ionescu. Atelierul consta in 10 sedinte, cu durata de 1 ora si 15 minute fiecare, in zilele de luni si miercuri, incepand cu ora 18.30. Toate sedintele vor avea loc la Instituto Cervantes, in Sala Auditorium. Pentru rezervari de loc, va rugam contactati-ne la cultbuc@cervantes.es.