Asociatia pentru Cultura si Tango este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, nepartizana politic, infiintata in 2012, care a inceput ca si grup informal de tineri pasionati de educatia non-formala si de tango argentinian. Pasiunea pentru tango si pentru valorile argentiniene ne-a determinat sa transmitem limbajul acestui dans cat mai multor persoane. Scopul nostru este de a creste calitatea vietii prin educatie, motiv pentru care ne-am implicat in activitati care dezvolta competentele si abilitatile antreprenoriale, precum si altele ce contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor si nu numai.

 • Viziunea noastra este de a contribui la cresterea calitatii vietii oamenilor, indiferent de varsta si alte criterii, incat acestia sa dezvolte propria relatie cu sine si cu cei din jur, oamenii sa fie mai multumiti de standardul lor de viata, sa se bucure de pasiunea pentru Cultura si pentru Tango Argentinian.

 • Misiunea noastra este de a ajuta fiecare persoana, indiferent de varsta, sa se dezvolte in relatia sa cu sine si cu cei din jur, prin bucuria de a impartasi pasiunea pentru Cultura si Tango Argentinian.

 • Bucurie
  Impartasire si Umanitate
  Cultura si Dezvoltare
  Pasiune si Respect

 • Promovarea culturii si tango-ului
  Dezvoltarea de comunitati sustenabile din punct de vedere uman si cultural
  Dezvoltarea de lideri activi in promovarea valorilor A.C.T.

 • Indeplinirea obiectivelor noastre se relizeaza printr-o serie de mijloace: Dezvoltare personala si Educatie non-formala; Realizarea de proiecte cu finantare; Realizarea de schimburi interculturale; Realizarea de lobby pentru imbunatatirea piliticilor educationale, de tineret etc, care influenteaza vietile tinerilor si nu numai. 

 • A.C.T. realizeaza cursuri de tango, ateliere de terapie prin dans, traininguri cu tematici precum: Leadership, Comunicare, Scriere de proiecte, Formare de Formatori etc. care contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a participantilor. 

 • A.C.T. are resursele umane necesare pentru scrierea si implementarea de proiecte cu finantare de la bugetul de stat, finantare europena, precum si din alte surse. Pana in prezent A.C.T. a implementat o serie de proiecte cu finantare in domeniile: educatie, culturala, tineret, politici publice, arta comunitara, sport. 

 • A.C.T. este o organizatie acreditata pentru trimiterea de tineri in alte tari ale Uniunii Europene in vederea realizarii de mobilitati in diferite arii de interes. Schimburile interculturale, prin impartasirea de bune practici in domeniile artei, culturii, sportului, tineretului, educatiei ne-au ajutat sa dezvoltam noi idei inovative in Romania. 

 • A.C.T. centralizeaza opiniile tinerilor si ii reprezinta prin intermediul discutiilor cu reprezentantii de politici de tineret, a conferintelor, actiunilor de lobby etc. De asemenea A.C.T. informeaza voluntarii, membri si partenerii sai asupra oportunitatilor pe care le au in UE (mobilitati, fonduri, burse, schimburi) si asupra politicilor UE.