Cursuri gratuite de tango

Pentru toti tinerii iubitori de frumos si pentru cei ce vor sa ne fie alaturi, va invitam in fiecare Miercuri, la cursul/practica de Tango Argentinian din cadrul  A.C.T. 

Program:

  • Miercuri de la ora 18.30 – 20.30. Cursul este structurat in doua parti: 18.30 – 19.30 – Curs incepatori; 19.30 -20.30 – Curs intermediari. Dupa curs, urmeaza o practica asistata pana la ora 22:00.  Locatie: Casa de Cultura a Studentilor, Sala S8. (Calea Plevnei nr.61, Sector 1, Metrou Eroilor) 

In prezent cursurile sunt sustinute de catre Anca si Traian Ionescu.

Intrare gratuita!

Locatie cursuri gratuite de tango Casa de Cultura a Studentilor

Cum a luat nastere Clubul Universitar de Tango?

Clubul Universitar de Tango a luat nastere in anul 2014 ca urmare a proiectului „A.C.T.!” finantat de catre Uniunea Europeana, prin Programul Tineret in Actiune. Chiar si dupa terminarea proiectului, Clubul continua sa sustina cursuri gratuite de tango argentinian in special dedicate studentilor din Bucuresti. Deoarece ne dorim crearea unui cadru intergenerational cat mai placut, cursurile sunt deschise si altor categorii de varsta. Clubul activeaza sub umbrela Asociatiei pentru Cultura si Tango. 

Cursurile au fost sustinute pana in prezent de catre tineri care s-au identificat ca si formatori in cadrul Clubului: Cristian Dumitran si Luciana Dodu, Horia Iova si Alina Nita, Gabriel Iorga si Ramona Buscoveanu, precum si de fondatorii Asociatiei pentru Cultura si Tango: Anca si Traian Ionescu.

2015_01_29_Logo Club ACT_rgb 300dpi