aRTISTI CREATIVI TINERI

 

ACT! Doneaza si tu pentru sprijinirea artistilor tineri din Romania si incurajarea dezvoltarii carierei lor in domeniul cultural-artistic!
Donatia ta va permite sa identificam si sa cultivam artistii in curs de dezvoltare in momente critice in dezvoltarea lor artistica si profesionala.

Ai la dispozitie urmatoarele mijloace pentru a sprijini Artistii Creativi Tineri:

  • Printr-o simpla donatie catre ACT, mentionand numele artistilui/artistei pe care doriti sa o sprijiniti. (Date Fiscale: Denumire entitate non-profit: Asociatia pentru Cultura si Tango; Cod de identificare fiscala: 30056640; Cont Bancar IBAN: RO56RNCB0317127793040001; Banca: BCR, Sucursala Rosetti)
  • Prin directionarea celor 2% din impozitul pe venit aferent anului 2018 catre ACT (ca si persoana fizica) specificand membrilor ACT care va vor prelua formularul 2% artistul/artista pe care doriti sa o sprijiniti Click aici pentru detalii.
  • Prin directionarea celor 20% din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent (ca persoana juridica) specificand membrilor ACT care va vor prelua formularul 20% artistul/artista pe care doriti sa o sprijiniti. Click aici pentru detalii.

Impreuna putem realiza cel mai mare impact pentru artistii nostri, astfel incat sa se simta incurajati si imputerniciți sa-și creeze munca.