Servicii A.C.T.

A.C.T. prin resursele umane de care dispune si prin experienta acumulata in ultimii 5 ani in domeniile Educatiei si formarii profesionale, culturii – artele spectacolelor, iti poate propune o serie de servicii care vor oferi echipei tale si partenerilor o experienta de neuitat. Fondurile stranse vor contribui la implementarea de noi proiecte in domeniile tineretului, culturii, educatiei si sportului din Romania. 

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

  •  +0742 356 884
  •  contact@tangoact.ro
  •  Gh. Tattarescu nr.6, Bucuresti, Sector 3

  • A.C.T. realizeaza traininguri cu tematici precum: Leadership, Comunicare, Scriere de proiecte, Formare de Formatori etc. Echipa A.C.T. detine resursele umane necesare – traineri si manageri de proiect acreditati care va pot oferi cursuri si formari specializate.

  • Daca iti doresti ca echipa ta sa lucreze mai entuziast si inspirat, sa fie mai motivata si sa puna pasiune in activitatile de birou, putem sa-ti propunem teambuildinguri cu diferite tematici, conform cu nevoile companiei tale. Un instrument perfect pentru practicarea leadership-ului, followership-ului, si lucrului in echipa. Tango-ul se bazeaza pe creativitate si improvizatie, spre deosebire de o serie de pasi coregrafiati, iar in team-building-urile realizate de A.C.T. puteti afla cum sa conduceti, sa urmati si sa comunicati folosind doar limbajul corpului. Distrati-va in timp ce invatati elementele de baza ale unuia dintre cele mai complexe dansuri din lume. Putem construi increderea, comunicarea, conexiunea, cooperarea, focus-ul, negoicerea, sincronizarea echipei prin exercitii distractive!

  • O petrecere cu intrega companie la sediu, la restaurant sau la munte, putem aduce tango-ul oriunde: 1-3 cupluri de dansatori si optional muzica live. Tango poate face evenimentele tale memorabile! Putem aduce in cadrul petrecerilor tale corporate dansatori și spectacole cu muzica live, ateliere de distractie, seri elegante de tango argentinian!

  • Esti artist – muzician sau dansator si vrei sa te afirmi? A.C.T. te poate ajuta sa devi cunoscut! Prin parteneriatele pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului, putem sa te promovam in cadrul evenimentelor noastre.

  • A.C.T. este producatorul a 2 spectacole cu muzica-live-tango-teatru, in parteneriat cu pianistul si aranjorul argentinian Mariano Castro, Cavartetul Passione si dansatori profesionisti de tango de scena. O combinatie inedita de muzica, dans si teatru!